Een nieuwe week en dat betekent ook een nieuw koffiegesprek. Dit keer niemand minder dan Joze Janssen. Pak de koffie erbij en lees mee. ⬇ ☕

Beheer en communicatie van vastgoed. Dat is wat ik met mijn onderneming Jozé Janssen The Support Company zoal doe. En alweer ruim 15 jaar.

Ik woon in Bemmel en daar heb ik ook mijn kantoor. Ook al ben ik de meeste tijd reizend tussen Zwolle, Arnhem en Lent/Nijmegen. Ik word de laatste jaren veel ingehuurd door de ontwikkelaar VanWonen. En werk voor hen voornamelijk voor nieuwbouwprojecten in Zwolle (Stadshagen) en vanuit kantoor Lent voor projecten in Hart van de Waalsprong, Schuytgraaf en in Huissen. Maar ik werk ook regelmatig en vaak voor langere tijd voor andere ontwikkelaars en aannemers en terugkijkend in die 15 jaar in projecten door het hele land.

Daarnaast ben ik directeur van St. Beheer Insula Dei in Arnhem. Een prachtig landgoed voor wonen en zorg voor senioren. Naast ruim 80 appartementen in de vrije sector, verhuren we aan een zorgverlener het woonzorgcentrum, is er nog een Kapel, boerderij en werk ikzelf vanuit een mooi Rijksmonument. Voldoende werk dus qua (meerjaren)onderhoud van alle gebouwen, maar ook onderhoud van het park, de beken, bomen e.d.

Ik werk hier al ruim 15 jaar, eerst op inhuurbasis en de laatste jaren in een parttime dienstverband. Dit geeft mij de ruimte om ook nog voldoende zelfstandig ondernemer te zijn en projecten aan te pakken.

Bij een project aanpakken ben ik de klantmanager en verkoop ik dus rechtstreeks voor de ontwikkelaar of aannemer aan de klant. Ik maak de afspraken, neem de klant mee in wat het betekent om nieuwbouw te kopen. De tekeningen, overeenkomsten, technische zaken, hypotheek aan te vragen waar op te letten etc.

Daarnaast beheer ik ook vastgoed voor particulieren, zoals bedrijfsgebouwen, een politiebureau, winkels en woningen.

Naast al deze werkzaamheden geniet ik vooral van reizen maken. En dit doe ik zo vaak mogelijk en eigenlijk ook zo ver mogelijk. Vooral Azië is ons favoriete werelddeel waar ik samen met mijn man Theo Janssen graag naartoe reis.

En in het dagelijks leven vooral ook genieten van de energie die ik uit mijn werk haal, maar ook de bestuurlijke functies en de netwerken. Een drankje doen met elkaar en een goed gesprek hebben, lekker uiteten, fietsen, een goed boek lezen en een beetje sporten.

Ik ben lid van meer netwerken en bestuurslid bij o.a. St. Leergeld Oost Betuwe. Ik vind het belangrijk om op maatschappelijk vlak hiermee mijn steentje bij te dragen.

Ik zie uit naar het lidmaatschap bij Veron en de leden nog beter te leren kennen.

hashtagveron hashtagnetwerk hashtaglid hashtagnetwerken hashtagtogether