Joze Janssen - The Support Company

Je noemt jezelf Jozé Janssen – The Support Company.
Wat houdt dat in?

Ik verzorg het beheer en de communicatie van vastgoed. Voor zorginstellingen, projectontwikkelaars, particulieren, eigenaren van winkels, kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, enzovoorts. Wat ik doe is het ondersteunen, vandaar support, van de directie of eigenaar in het beheer en de communicatie van het (bedrijfs)pand, vandaar company. En het is ook mijn eigen company die gespecialiseerd is in het ondersteunen.

Hoe lang doe je dit, en waarom ben je tot deze keuze gekomen?
Ik werk al sinds 1990 in de wereld van vastgoed en communicatie. Ik begon bij Planoform Vastgoedontwikkeling met deze mix van activiteiten, en merkte dat het specialisme van de communicatie over vastgoed nog volop ontwikkeld kon worden. Dat heb ik dan ook gedaan. Een aantal jaren geleden zette ik dat om in mijn eigen bedrijf, The Support Company.

Hoe kun je je toegevoegde waarde omschrijven?
Mijn kracht ligt in het leggen van de contacten, op basis van mijn kennis van vastgoed en vastgoedbeheer. Hierdoor kan ik ontzorgen. Een beetje een modewoord, maar het dekt wel de lading. De eigenaar van het vastgoed kan de communicatie en het beheer aan mij overlaten, en zich concentreren op andere zaken die hem of haar bezighouden.