Vastgoed communicatie - Joze Janssen

Vastgoedcommunicatie

Jozé Janssen: “Eigenlijk communiceren we altijd. Maar het gaat verder, omdat je je echt betrokken voelt en aansluiting zoekt bij de ander. Dat maakt het voor mij zo bijzonder. Soms gaat het om een compleet project dat nog in de markt gezet moet worden, maar soms ook over een paar enkele woningen die nog niet verkocht zijn. Ik richt me dan op het leegstand invullen, in oplossingen denken.”

“De spil zijn in dat proces, procesmatig bezig zijn, dat is wat mijn werk kenmerkt. Starten en een goede structuur opzetten, een goed team formeren de betrokkenen enthousiasmeren en zorgen dat het proces doorloopt, waardoor we de goede kant op kunnen met de mens als middelpunt. Want daar draait het allemaal om. Maar ik zit ook wel eens aan de andere kant, er is al een team en ik werk in het team mee.”

“Het gaat soms om details, zoals het meedenken en kijken naar de plattegronden, of de verkoop- en verhuurmiddelen. De inzetbaarheid van deze zaken, maar ook van de juiste mensen, is daarbij belangrijk. Ik betrek indien nodig dan ook de makelaar, de financieel planner, de notaris en andere partijen bij dit proces, net als splitsingen, een Vereniging van Eigenaren, transporten bij notaris, informatieavonden en verder alles wat te maken heeft met het beheer en de juiste communicatie.”